Onze winkels

ONZE WINKELS

IJssalon  San Marco

IJSSALON SAN MARCO

Langestraat 43

3811 AB Amersfoort

Tel. (033) 461 57 71

 

E-mail info@ijssalonsanmarco.nl

 

OPENINGSTIJDEN vanaf 4 maart tot eind september

dinsdag t/m zaterdag : 10.30 uur - 22.00 uur

zondag en maandag : 12.00 uur - 22.00 uur

Neem eens een kijkje in de winkel

IJssalon San Marco

IJSSALON SAN MARCO

Leusderweg 62

3817 KB Amersfoort

Tel. (033) 462 00 98

 

E-mail info@ijssalonsanmarco.nl

 

OPENINGSTIJDEN vanaf 25 maart

dinsdag t/m zondag : 12.30 uur - 22.00 uur

maandag : gesloten

Elke dag vers bereid ijs

 

Weet u wat het lekkerste ijs is? Vérs is. IJs dat vandaag is gemaakt. Gemaakt om vandaag ook op te eten. Alleen dan proeft u die smaaksensatie van het traditionele Italiaanse ijs van San Marco. Die verrukkelijke romige structuur. Die pure smaak van vanille of chocolade. Die knispering van verse hazelnoten. De zon op de aardbeien. Daarom maken we bij San Marco elke dag vers ijs. Zodat u ijs proeft zoals het moet zijn!

 

IJscoupes voor elk moment van de dag

 

Wilt u uzelf of anderen een keer verwennen? Kies dan eens voor een van de ijscoupes van San Marco. Bij ons op de kaart vindt u een grote diversiteit aan coupes. Denk bijvoorbeeld aan de Coppa Crocantino met krokante noten en caramelsaus, een frisse coupe La Fragola met aardbeiden of Coppa Mangia Bevi met verse sinaasappelsap en vruchtenijs. Of mag het er één zijn met een klein beetje alcohol? Per favore: onze Coppa Amaretto met Amarettolikeur, onze Coppa Rialto met koffielikeur of één van onze andere varianten. Of toch maar liever die ene coupe die nóóit verveelt? Onze specialiteiten-coupe van het huis is - de naam zegt het al - de Coppa della Casa!

 

Kent u onze specialiteiten al?

 

Eigenlijk zijn alle smaken die u proeft bij San Marco specialiteiten van het huis. De één nog lekkerder dan de ander. Stuk voor stuk verschillend, maar altijd handgemaakt. En wist u dat we de kaart regelmatig een metamorfose geven met elke weer nieuwe smaken? Kom ook een ontdekkingsreis maken in een van onze twee ijssalons!

© Copyright 2017. All Rights Reserved.