Diensten
Het is weer tijd voor een ijsje

Gelateria San Marco

kleine ijskar san marco
Piaggio Ape San Marco

Grote ijskar

San Marco maakt van ijs een feest

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag? Een evenement van uw sportclub? Gaat u trouwen? Of wilt u gewoon eens de hele afdeling of het bedrijf laten genieten van onze ijssensaties? Geen feest is compleet zonder de specialiteiten van San Marco. We komen langs met onze authentieke ijskar.

Of vindt u het zelf leuk om voor Italiaanse ijscoman te spelen? Dan kunt u bij San Marco ook een kleine ijskar huren. Natuurlijk kunt u het uzelf nóg makkelijker maken. Bestel dan een van onze verrassende ijstaarten. Hieronder vindt u meer informatie. Vergeet ook onze Specialita della casa niet! Ook deze kunt u bestellen. Uw eigen ijsfestival met de grote ijskar. Weet u wat pas feestelijk is? Een ijsje als er iets te vieren is, zoals bij feesten en partijen. En ook bij grotere evenementen doet u uw gasten geen groter plezier dan met vers gemaakt Italiaans ijs.

Huren:

San Marco helpt. U kunt onze grote ijskar huren, compleet met een van onze medewerkers. Ter plekke serveren we vier van onze allerlekkerste smaken, waar u maar wilt! De kosten van het huren van de grote ijskar zijn sterk afhankelijk van het aantal mensen, het aantal bollen per persoon en de locatie.

 

 

 

Kleine ijskar

De kleine ijskar voor de grote traktaties

Als u een relatief kleine groep op een ijsje wilt trakteren, hebben we een ideale maat ijskar voor u. Niet te groot, zodat er overal plaats voor is. Die wordt voor u gevuld met de smaken van uw voorkeur. Weet u niet welke smaken u moet kiezen? Kijk dan even naar ons assortiment. En voor uw gemak leveren we er alles kant en klaar bij. Van schepjes tot hoorntjes.

Vervoer van de kar

U kunt het karretje zelf opkomen halen aan de Langestraat of aan de locatie Leusderweg. De kar is gemakkelijk te vervoeren in uw auto: de houten poten kunnen er los aan- en afgedraaid worden. De afmetingen van de kar zijn: 80 cm x 50 cm x 50 cm.

Huren:

De kosten van het huren van de kleine ijskar zijn sterk afhankelijk van het aantal mensen, het aantal bollen per persoon en de locatie. afhankelijk van het aantal personen en aantal bolletjes ijs. Ook rekenen we een borg van twintig euro, die u uiteraard terug krijgt zodra de kar weer heel en compleet met toebehoren is terug gebracht.

 

 

Piaggio Ape

 

Voor de echt grotere gelegenheden kunnen wij het ijs serveren uit de Italiaanse Piaggio Ape. Het ijs is niet alleen lekker, maar de Piaggio Ape an sich is al een lust voor het oog! Daarnaast kunt u wel zes verschillende smaken ijs kiezen.

 

Kosten

Kosten voor het huren van de Piaggio Ape gaat altijd in overleg.

 

 

CONTACT

ijssalonsanmarco@gmail.com

Tel: 033-4615771

© Copyright 2019. All Rights Reserved.