NIEUWS
Het is weer tijd voor een ijsje

Gelateria San Marco

De avonturen van professor Kierewiet

Eén van onze vaste klanten heeft een alleraardigst kinderboek geschreven. Het is het debuut van Rob Böhm (69 jaar) en aanbevelenswaardig als voorleesboek voor kleuters en peuters. In het boek vind je 12 verhaaltjes over dieren. De professor praat met hen, zoals in het verhaal: Professor Kierewiet en de bril van Slang.

Sssst….sist Slang en botst voor de zoveelste keer die dag tegen een dikke tak. Hij wrijft met zijn staart eens goed over zijn kop. Oei, een dikke bult. Dat doet zeer. Gelukkig geen bloed. Slang is onderweg naar zijn broer in het braambos. Het braambos is verder dan hij dacht. “Ik glij toch wel de juiste weg”, denkt Slang? Daar hoort hij iemand lopen. “Hallo, wie issss daar”, sist Slang.

Het boek is in de ijssalon te koop voor € 17,99

Kijk voor meer informatie over de auteur op 'Lezertje.nl' of klik op ISBN:978-94-6389-081-6

Meanderijsje heet dit jaar Lustrumijsje

 

Het Meanderijsje van IJssalon San Marco bestaat 5 jaar. Tijdens de opening van het nieuwe ziekenhuis werd dit ijsje gelanceerd en na overweldigend succes ieder jaar herhaald in verschillende smaken.

Bij elkaar hebben de Meanderijsjes al € 8.250 opgebracht, wat volledig ten goede kwam aan diverse sponsorprojecten in het ziekenhuis van Amersfoort, zoals de aankleding van de Intensive Care en Dagbehandeling Oncologie.

 

Niet alleen het Meanderijsje viert een lustrum, ook Meander viert een lustrum met 5 jaar aan de Maatweg. IJssalon San Marco viert zelfs haar 7e lustrum; al sinds 1984 is de winkel te vinden in de Langestraat.

Om dit te vieren is er dit jaar een speciale editie van het Meanderijsje, namelijk het Lustrumijsje. De kleuren van Meander en San Marco zijn verenigd in een speciale smaak van sinaasappelijs met frambozensaus.

 

Het Lustrumijsje is het hele seizoen te koop bij IJssalon San Marco aan de Langestraat.

CONTACT

ijssalonsanmarco@gmail.com

Tel: 033-4615771

© Copyright 2019. All Rights Reserved.