Producten
Het is weer tijd voor een ijsje

Gelateria San Marco

Kent u onze specialiteiten al?

 

Eigenlijk zijn alle smaken die u proeft bij San Marco specialiteiten van het huis. De één nog lekkerder dan de ander. Stuk voor stuk verschillend, maar altijd handgemaakt. En wist u dat we de kaart regelmatig een metamorfose geven met elke weer nieuwe smaken? Kom ook een ontdekkingsreis maken in een van onze twee ijssalons!

 

 

IJslolly’s met bijzondere smaken ijs

 

IJslolly’s? Zoals u die bij San Marco proeft, heeft u ze nog nooit geproefd. We omhullen ze heel royaal met een zachte laag witte of bruine chocolade. Of we dippen ze royaal in gekarameliseerde noten of kokos. En de vulling? Die is van het lekkerste ijs, in tal van smaken. U houdt wel van een beetje ongewone combinaties? Wij ook: probeer maar eens onze ijslolly van krokante noten met rum. Of die met een vulling van citroen-basilicum!

 

 

 

 

 

 

Ambachtelijk gemaakte bonbons, een delicatesse

 

Ook voor verse bonbons bent u van harte welkom bij San Marco, Die maken we zelf. Met nét zoveel aandacht als voor onze ijsspecialiteiten. En ook bij onze bonbons valt u van de ene verbazing in de andere. Elke bonbon valt op door een eigen vorm en vulling. Mogen we u alvast een voorproefje geven? (Watertanden mág…)

 

 

 

 

 

 

 

Taarten voor bruidsparen en jarigen

 

Gaat u binnenkort trouwen of viert u uw verjaardag en bent u gek op ijs? Sla dan het traditionele slagroomgebak een keer over. En kies voor een ijstaart. Veel verrassender, veel lekkerder. Reken maar dat u complimenten krijgt over uw keus!

 

De ijstaarten van San Marco bestaan uit meerdere lagen ijs. U bepaalt zelf uit welke smaken uw ijstaart bestaat. U kiest uit meerdere ijstaarten, verschillend van formaat. Natuurlijk maken we ook van uw huwelijksdag een (ijs)feest. De bruidstaarten kunt u naar uw smaak en wens laten opmaken. Onze creativiteit kent geen grenzen. Wilt u bijvoorbeeld een bruidsboeket van marsepein erop? San Marco maakt het voor u.

 

 

Caffé zoals de Italiaanse barista’s die zetten

 

Bij San Marco serveren we koffie zoals het hoort. Onze ‘caffé’ heeft die typisch krachtige smaak die u kent van Italiaanse koffie. Verrukkelijk afgewerkt met een romige crémelaag. Daarom kiezen we ook onze ingrediënten voor de koffie met zorg.

Wij schenken koffie van Giamaica Caffé. Het is een kleine koffiebrouwerij, ergens in het noorden van Italië. We zijn er heel trots op dat we Giamaica hebben ontdekt. Hun koffie gaat harmonieus samen met onze eigen, traditionele koffieapparatuur. Het is de apparatuur die koffie de tijd geeft om op smaak te komen. En reken maar dat u dat proeft: het is de lekkerste koffie die er is!

 

Maar welke variant?

 

Zo’n royale Cappuccino con panna (ja, met slagroom!) om even op adem te komen na een middagje winkelen. Een soepele Latte machiato om uitgebreid bij te praten met een kennis die u net in de binnenstad heeft ontmoet. Of die robuuste espresso om uzelf weer even op scherp te zetten. Het is maar net waar u trek in heeft. En Italiaanse tradities zijn er om in ere te worden gehouden. Daarom betaalt u net als in Italië aan de bar minder als aan tafel!

CONTACT

ijssalonsanmarco@gmail.com

Tel: 033-4615771

© Copyright 2019. All Rights Reserved.